ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

«Δον Κιχώτης» του Μιγκέλ Θερβάντες


Την θεατρική παράσταση «Δον Κιχώτης» του συγγραφέα Μιγκέλ Ντε Θερβάντες από το Μουσικό Σχολείο Καβάλας είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Καβάλας.



Ένα κλασικό μυθιστόρημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας παρουσιασμένο από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σαν επαγγελματίες ηθοποιοί.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές αυτούς, στους καθηγητές τους καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στο στήσιμο αυτού του έργου.



Μας άρεσε πολύ η παράσταση, φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε και σε άλλες παραστάσεις του Μουσικού Σχολείου Καβάλας. Χαρήκαμε πολύ για την εκδρομή μας αυτή.



Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Μιγκέλ ντε Θερβάντες θεωρείται ο μεγαλύτερος συγγραφέας στην ισπανική γλώσσα. Το έργο του ανήκει χρονικά στην «χρυσή εποχή» της Ισπανίας. Το διασημότερο μυθιστόρημά του, ο Δον Κιχώτης, συγκαταλέγεται στα κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μεταφρασμένο σε περισσότερες από 60 γλώσσες και έχοντας υποβληθεί σε συστηματική ανάλυση και κριτικό σχολιασμό από τον 18ο αιώνα.