ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!

Χριστούγεννα 2017

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη γιορτή των Χριστουγέννων με τη συμμετοχή όλων των τάξεων του σχολείου.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κρηνίδων, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του χώρου και έλαβαν μέρος και τα Μουσικά Τμήματα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη των Μουσικών Τμημάτων που μας τίμησαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους και που ομόρφυναν τη γιορτή μας.

Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες και σε όσους γονείς είχαν την καλοσύνη να φέρουν εδέσματα για να συμπληρωθεί ο χριστουγεννιάτικος μπουφές μας.

Τη γιορτή άνοιξε ο Διευθυντής του σχολείου απευθύνοντας έναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους κι έπειτα ακολούθησε το πρόγραμμα της γιορτής το οποίο κατά σειρά εμφάνισης ήταν:
  • «Τα Χριστούγεννα της κρίσης» (σκετς από τους μαθητές του  Γ΄2  τμήματος)
  • «Χριστούγεννα με καλικάντζαρους»  (χορευτικό από τους μαθητές της Ε΄ τάξης)
  • «Ο μικρός τυμπανιστής συναντά το Χριστό» (μουσικοχορευτικό δρώμενο από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης)
  • «Να τα πούμε;»  (μουσικοχορευτικό δρώμενο από τους μαθητές του Γ΄1 τμήματος και της Δ΄ τάξης)
  • «Στη χώρα του Άι-Βασίλη» (σκετς και χορευτικά από τους μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων)

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους δασκάλους τους για το χρόνο και τον κόπο που αφιέρωσαν για την υλοποίηση αυτής της πολύ όμορφης γιορτής.


Και του χρόνου με υγεία!!!